Helt Konge i ny stol…

Fem måneder og stor gutt, i tillegg nærmer det seg termin for dem i har lånt bilstol av, så da måtte vi ut å kjøpe ny bilstol slik at vi kan levere tilbake den vi har lånt. Det er ikke mye vi er ute å kjører til daglig, men når vi først kjører så er det ofte på langturer. Nå var det også lenge siden vi hadde vært på fjellet så da fikk vi prøvekjørt den nye bilstolen allerede nå i helgen. Noe jeg synes er veldig fint med den nye stolen, er at det kan vippes litt bakover så nå henger han ikke med hode når han sovner, han sitter også mye høyere enn tidligere slik at han ser godt ut av vinduet.

Ironisk nok, dagen etter å ha kjøpt ny bilstol, måtte vi ringe politiet fordi bilen bak oss satt med babyen på fanget. Den aktuelle bilen tok av inn til Hønefoss før den ble stoppet og vi var jo litt spente på om politiet ville finne dem, så det var veldig artig når politiet ringte tilbake litt senere og fortalte at de hadde stoppet dem og gitt dem bot. Googlet litt akkurat nå for å finne ut hvor mye en slik bot er på å da fant jeg at Ringerikes blad hadde skrevet om saken på lørdag morgen.


Nå har Frank Victor endelig sovnet i sengen sin etter kveldens babysvømming. Hvis noen går og lurer på om de skal melde barnet sitt på babysvømming, DO IT!! Det er kjempe gøy! Kan også anbefale å melde seg på selv om det er på kvelden for da kan pappa´n også være med.

 

Leave a Reply