Endelig Juleferie…

Endelig var juleferien her, utrolig deilig å gå fra jobb for siste gang i år. Det er alltid et ekstra kjør på jobben siste uken i året med alt som må bli ferdig eller som må utstettes til over jul/nyttår. Så nå er det bare å håpe at det ikke er noe man glemte å gjøre…

Her hjemme begynner ting å bli ferdig av det vi har satt som mål før jul. Kranen på kjøkkenet ble montert i dag, så nå gjenstår det bare å få på plass kjøkkenvifta før vi kan ta kjøkkenet ordentlig i bruk. Og så har jeg spurt pent om at garderoben vår blir gjort i stand med hyller og stenger slik at jeg kan få på plass det som skal henge av klær. Tidligere denne uken monterte jeg kommodene på soverommet og det var utrolig delig å få klærne ut av bager og esker. I morgen får bli den siste dagen med oppussing før jul og det vi evt. ikke rekker i morgen får bare vente

Julekortene ble også ferdig i kveld, så de får vi prøve å få sendt i morgen. Tviler på at alle kommer frem før jul, men vi kunne jo ikke droppe dem i år bare fordi de blir litt forsinket.

 

Leave a Reply