På årets siste dag…

Nå er det ikke mange timene igjen til 2014… Det er lenge siden jeg har vær så spent og gledet meg så mye til det nye året, men det har jeg jo all grunn til.

Julen i år ble for føste gang feiret sammen med min svigerfamilie, litt uvant uten familien min, men det ble veldig moro allikevel. Niesene våre på 4,5 og 1,5 år var god underholdning. Spesielt når hun på 1,5 ble sur fordi hun ikke fikk bestemme hvem gavene var til… 😛

I dag snek jeg meg ut for å bytte et par julegaver i det butikkene åpnet. Kan absolutt anbefales! Så rolig og stille. Prøvde meg ut til Sandvika i går, men etter en runde i P-huset uten å finne plass kjørte jeg like gjerne hjem igjen.

Nyttårsaften skal i år feires sammen med den gode gamle gjengen vi feiret nyttår sammen med i fjor og forfjor og et par år før det. Har gått litt ut av tellingen, men jeg tror dette blir femte året på rad så det har blitt en god tradisjon. Neste år blir det nok en litt annen fering når vi plutselig har en tass på 9-10 måneder.

Nå skal bare Jørgen komme seg hjem fra jobb og så kan vi begynne å gjøre oss klare til å dra. Jeg må også prøve å få sovet litt i dag før vi drar, slik at jeg får energi til å holde ut til etter midnatt. Rart hvor mye 20-40min på øye gjør susen om dagen… 🙂

Ønsker dere alle et Godt Nytt år 🙂

Leave a Reply