Strikkedilla…

I det jeg startet juleferien bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst til å strikke noe eget til den lille i magen. Det er evigheter siden jeg strikket noe og jeg kan jo bare strikke rett frem og tilbake. Jeg kom over en enkel oppskrift på en babylue og tenkte at den skulle jeg hvertfall klare å fullføre. Jeg var ikke sikker på hvor bra det kom til å bli og om jeg i det heletatt ville få det til, så det var veldig greit å begynne med et plagg som var såpass lite. Ser nemlig ikke for meg å starte på en genser eller sparkebukse for da kommer jeg sikkert ikke til å bli ferdig før ungen er 2år…
Da jeg først var i gang ble jeg ferdig med lua etter bare to kvelder, så den ble jo ferdig før julaften. Og siden jeg og Jørgen hadde blitt enige om at vi ikke skulle gi hverandre noe denne julen, tenkte jeg at han kunne få denne lua til gutten vår. Så da ble det en liten ekstra pakke for han å åpne 🙂
Men da fikk jeg jo et problem… Jeg måtte finne på noe mer å strikke, hadde jo masse igjen av det ene garnnøste jeg kjøpe, så da strikket jeg er par sokker også i julen. Gjenstår bare å “montere” dem.
Nå er jeg også i gang med et par enkle votter uten tommel. Selv om babyen kommer på våren er det jo noen babyer som kan være litt kalde på fingrene i starten, så da passer det jo fint med et par votter 🙂

20140108-213101.jpg

Leave a Reply