Barnerommet…

Snufs, snufs og atsjo… …Atsjo igjen… Har bare blitt litt forkjøla…!! Heldigvis ingen feber, men i dag hoder jeg sengen, mens Jørgen og svigerfar legger lister på barnerommet. Etter i dag kan vi kanskje endelig begynne å kjøpe inn barneseng, vogn, stellebord og alt mulig annet babystash!

Vi kom oss sakte, men sikkert i gang med oppussingen nå på nyåret. Startet med et par lister rundt omkring som måtte festes og monterte garderobeskap i gangen.
Hovedplanen for januar er å få ferdig barnerommet. Det har hittil blitt brukt som oppbevaringsrom for alt verktøyet vi har brukt gjennom hele oppussingen. Søndag sist helg kom siste malingstrøket på og i løpet av uka nå har vi fått på plass garderoben. Barnerommet er veldig langt og smalt så vi har derfor valgt å ha garderobeskap på hele den innerste veggen, noe som gjør at rommet ikke virker så lagt samtidig som vi trenger den langringsplassen vi kan få. Her har vi valgt Pax-serien fra Ikea, enkelt og greit. Vi ønsket ikke et tomrom på toppen av skapene og siden man på Ikea kan velge mellom høydene 201cm og 236cm, valgte vi 236cm. Tingen er bare at høyden i rommet bare er 234cm… Heldigvis er jeg omringet av handymenn som bare sagde bort et par cm av sokkelen på skapene slik at de passet perfekt!

Jørgen sparkler og gjør klart til maling.
Jørgen sparkler og gjør klart til maling.Ferdigmalt.Ferdigmalt.Montering av garderobeskap.Montering av garderobeskap.Alle tre skapene på plass, de kunne ikke vært en milimeter større..!!Alle tre skapene på plass, de kunne ikke vært en millimeter større..!!Her har vi fått på dørene også.Her har vi fått på dørene også.Når vi nå får ferdig lister i dag, man vi kanskje endelig pakke bort sagen.. :)Når vi nå får ferdig lister i dag, kan vi kanskje endelig pakke bort sagen.. :)

 

Leave a Reply