Prøvekjøring…

En av tingene på vår “to do”-liste før barnet kommer er å kjøpe bil. Til daglig bruker vi den fantastiske T-banen til og fra jobb osv. men med barn vil vi ha en bil hvor det er plass til barnesete og barnevogn. Bortsett fra denne vinteren hvor vi har drevet mest med oppussing, drar vi jo gjerne til fjells så fort anledningen byr seg, så en bil som kan ta oss dit må vi mint ha. I tillegg har vi jo både venner og min familie nedover i Østfold, så det blir en del turer dit.
Så i dag har vi vært å prøvekjørt bil 🙂 Det var kjempe gøy!! Vi skal nok se på et par til kanskje, men dette var litt kjærlighet ved første blikk. Blir spennende å se hva vi ender opp med.

Nå er det standard fredagskveld hos oss med fredagspizza og Norske Talenter. Mens vi venter på deigen som hever lager Jørgen drinker til oss, GT til seg selv og en GT uten G til meg…! 🙂

God helg og god fredag 🙂

20140131-210852.jpg

Leave a Reply