Babyshopping…

Barnevogna er nå bestilt!! 🙂 Følte at jeg var fem år og lekte med dukkevogna mi, der jeg sto i butikken og stappet utstillingsvogna full av vognpose og diverse for å se hva som fikk plass i den og for å se hvordan vogna kom til å se ut med noe oppi den. Det er virkelig en jungel der ute når det kommer til vogner!! Jeg tror ikke jeg hadde funnet frem alene. Heldigvis har jeg Jørgen som har lest seg opp og saumfart internett for alt av brukertester og anmeldelser. Men uansett hva internett sier så er jeg av typen som må ut i butikken for å kjenne på, trille litt rundt, prøve alle funksjonene og gjerne riste litt godt i vognene for å finne ut hvem som jeg tror blir best for oss. Aller helst skulle jeg gjerne ha ligget i vogna selv også for å kjenne om de er gode å ligge i… Nå håper vi bare at vi blir fornøyde med valget vårt.
Ellers fikk vi også ordnet sprinkelseng i dag, den tenker jeg vi monterer i morgen. Deilig å være litt ordentlig igang med anskaffelse av babystash, nå som det bare er 7-8 uker igjen til termin.

Leave a Reply