Vinterfjellet…

IMG_2938

Kjempe deilig å få vært en tur på fjellet igjen! Bare det å komme bort og slappe av og gjøre noe helt annet. Jeg passer jo ikke akkurat inn i skiklærne mine i år, men jeg fikk på meg fjellbuksa mi så lenge jeg festa den under magen. Og med litt hjelp til å knyte skoa og feste trugene fikk jeg meg et par gode turer med truger. Brukte også skistaver sammen med trugene da ble det litt lettere å holde balansen i den dype snøen. Måtte jo ta det litt rolig for å unngå bekkenløsning…IMG_2884IMG_2907IMG_2914

 Jørgen hadde jo egentlig planer om å gå en runde på ski, men vi klarte å glemme skiskoa hjemme i boden. Sånn går det når man tror man har alt skiutstyr på fjellet og i tillegg ikke har helt oversikten over hvor ting er hjemme etter flyttinga. Men da fikk han hjulpet til med å måke taket og bli med meg på trugetur. Dagen vi skulle dra var det sol og kjempe fint vær, men det blåste ganske godt, så vi gikk oss en trugetur opp til “kaffeknatten” før vi dro hjemover. Helt fantastisk å se snøen som blåser bort over vinterfjellet.vinter2014.trugetur

Leave a Reply