Fredag på en Torsdag…

Bare to dager på jobb denne uken har vært helt fantastisk. Jeg er jo generelt sliten på kveldene etter en hel dag på jobb, så det har vært greit å ha noen dager fri til å slappe av og gjøre ting man elles ikke orker. Etter en tur på fjellet i helgen som var, fikk vi samlet kreftene litt igjen og hele tirsdagen gikk til å rydde og vaske her hjemme. Jørgen var også en tur på Isi gjenvinningsstasjon med noen plankerester og tomme malingsspann som måtte bort. Vi er jo ferdig med oppussingen nå, men det gjenstår liksom å få alt “smånipset” på plass. Vi liker å bruke litt tid på å finne ut hvor vi vil ha ting, bo oss litt inn liksom.
Fridagen i morgen skal gå til å få på plass hyller på kontoret slik at vi får pakket ut bøker og diverse som fortsatt ligger esker etter flyttingen. Jeg er så glad for hver eneste pappeske som forsvinner ut døra.

Vet det er en dag for tidlig, men God Helg folkens 🙂

Leave a Reply