Tilbake på jobb… for now…

Da var det mandag og tilbake på jobb igjen, men nå er det bare 14 arbeidsdager igjen på jobb før jeg skal ut i mammapermisjon. Tre uker som jeg håper går kjempe fort.. eller sakte… usikker…! Ukene fremover er fyldt opp av svangerskapskontroller og div. forberedende kurs om fødsel og amming. Aner ikke hvor stort utbytte man har av slike kurs, men når tilbudet er der får man vel benytte seg av det…!? Ellers er det jo stadig ting som skal fikses hjemme før babyen kommer. Og jo, foresten, vi skal jo i bryllup 5.april! Jørgen sitt søskenbarn gifter seg dagen før terminen vår og vi har sakt at vi kommer (med forbehold selvfølgelig). Regner jo egentlig med at ikke jeg føder før termin, så jeg får planlegge en god “power nap” mellom vielsen og middagen slik at jeg holder ut til hvertfall etter kakene. 😛

20140224-181140.jpg

Leave a Reply