Fødselskurs…

I dag har vi kommet til uke 36 (35+0). Formen er bra, men det har begynt å bli slitsomt å skulle bøye seg fremover for å eksempel ta på seg sokker og sko. Det at jeg også har lagt på meg 5-6kg bare siden starten av januar, merker jeg også greit. Jeg har prøvd å fortelle ungen at han ikke må svelge så mye forstervann, men det hører han ikke på, så han hikker i vei hvertfall to ganger om dagen. Det er neste litt plagsomt. 😛

I kveld har vi vært på fødselsforberedende kurs på sykehuset. Det var egentlig ganske allright, men også litt småkleint. Jeg regner med og tror at alle som var med på kurset er førstegangsfødene og alle virket veldige spente og var litt småfnisete, eller kansje det bare var meg..!? hehe… Dette var også den ene kvelden hvor også partnern kunne få være med. Jørgen hadde forberedt seg godt ved å lese “Verdens beste Pappa”-boken som har en veldig humorsistisk måte å forklare tingene på. Og med denne boken i bakhodet klarer man ikke sitte gjennom et slikt kurs uten å begynne å le fordi man drar paraleller til det som sto i boken.
Neste uke blir det bare for oss jenter, da skal vi ha basengtrenging. Spennende!

Siden vi nå var ute å kjørte og var i værheten av Sandvika, tok vi like godt en tur på Ikea etter at kurset var ferdig. Det var bare et par småting vi skulle ha, men det blir jo fort litt mye gåing og da er det veldig fint at en behagelig stol, eller i dette tilfellet en solseng med parasoll, ikke er langt unna.

I en solseng på Ikea...
I en solseng på Ikea…

Jeg har også meldt meg inn i Libero-klubben, så på veien hjem var vi innom Kiwi og hentet startpakken. Den lille sommerfulen synes jeg var supersøt og med vinger som knitrer blir den sikker kjempe kul for ungen. Artig med alt som er gratis 😀

Startboks fra Libero-klubben
Startboks fra Libero-klubben

Leave a Reply