Baby shower… <3

I går hadde jentene ordnet i stand baby shower for meg. Utrorlig moro med en ordentlig jentekveld, bare at alt var pyntet i blått 🙂 Maria og Silje som er to av mine beste venninner og Siri, Maren og Annema som blir de tre heldige tantene til gutten vår. Jeg har selv aldri vært i baby shower før så dette var helt nytt for meg. Maria hadde innvitert hjem til seg og ordnet med quiz, kaker og det hele. Quisen besto av både “fleip eller fakta”-spørsmål, måling av magen og smake på babymat for så å gjette hvilken middagsrett de forskjellige var. Jeg sier bare: stakkas barn!! hehe.. Og jeg tapte målingen av magen med nesten 50cm for mye.

Her er noen bilder fra kvelden.IMG_1399IMG_1406IMG_1403IMG_1416Og jeg fikk så utrolig mye fint, klær, tepper og leker. Min venninne Stephanie som ikke kunne komme, var innom hos meg på fredag og overrakte en kjempe fin bleiekake som hun hadde laget selv. Ikke minst så har gutten vår også fått sin føste bil!!IMG_1415IMG_1408

 

 

 

Leave a Reply