Barnevogna…

Vi brukte lang tid på å finne ut hvilken vogn vi ville ha og hvilken vi mente ville passe til oss. Vi var flere ganger innom babyshoppen og prøvde og trillet rundt på flere modeller. Vi trodde lenge at vi kom til å enda opp med en Emmaljunga, men etter et lite tips fra en barndomsvenn av Jørgen, som har en datter på snart 2år, måtte vi ta en ekstra titt på Bugaboo. Neste gang vi da var i butikken fikk vi se både Emmaljunga og Bugabooen ved siden av hverandre og vi fikk sett hvordan de begge var etter å ha blitt slått sammen, klare for innlasting i bil. Dette gjorde valget for oss. Måten Bugabooen pakkes sammen på og ble neste halparten så stor som Emmaljungan gjorde at vi bestemte oss der og da og la inn bestilling på den, vekten var også et stort pluss. Bugaboo kommer også i mange spreke farger, her tenkte vi først å velge blått, men så syntes vi at rødt sammen med det sorte var mye sprekere. Dessuten kan det jo bli for mye blått også. IMG_1392IMG_1391IMG_1393Den lille sommerfugl-leken som fulgte med i Libero-boksen har funnet plassen sin i vogna 😀

Leave a Reply