Siste dag på jobben for i år…

Da var denne dagen også snart over. I dag har jeg en av de litt slitne dagene. Den vanlige powernapen jeg alltid har etter jobb, ble i dag på nesten to timer i steden for de vanlige 30 minuttene. Føler egentlig at jeg har hatt mye energi denne uken siden det er siste uka på jobb, men på slutten av dagen i dag var jeg sliten, så sliten at det ikke skal mye til før jeg begynner å gråte, hvertfall nå som jeg er gravid. Tror jeg har hatt det slik kansje 4-5 ganger i løpet av hele svangerskapet. Jørgen er også litt sliten i dag, så i dag prøver vi å ikke forstyrre hverande alt for mye. Så når han tar ut av oppvaskmaskinen er det helt greit at han setter ting på feil plass i kjøkkenskapene, uten at jeg retter på han der og da. Jeg bare flytter tingen til riktig sted etterpå… 😉

Men i morgen er min siste dag på jobben for resten av dette året. Det føles så utrolig rart at jeg ikke skal på jobb igjen før 2015! Etter i morgen skal jeg liksom bare gå her hjemme å vente på at ting skal begynne å skje. Blir spennede å se hvor lenge det blir å vente, ungen kan jo komme både et par uker før og et par uker etter termin. Nå har stellebordet også kommet på plass på badet, så nå tror jeg det meste er klart og at jeg bare kan slappe av de neste ukene. Har lovet Jørgen middag på bordet hver dag fremover, men vi får nå se hva som blir av det… hehe… 🙂

Leave a Reply