Free stuff…

Da har jeg liksom startet mammapermen min, men foreløpig er det jo bare en vanlig helg så følelsen av at man har fri fra jobben osv. kommer vel ikke før til uka når Jørgen skal på jobb og jeg blir alene hjemme. Jeg har heldigvis booket en time hos fotpleie på mandag slik at jeg kommer meg ut av huset allerede første dagen. Jeg har også en plan om å komme meg bort i svømmehallen minst to ganger i løpet av uka, og fortsetter dette finværet må jeg vel ut å gå litt også.

Jeg har, som sikkert alle andre gravide der ute, gått helt bananas og bestilt alle disse pakkene man kan få gratis over alt. For en stund tilbake var jeg å hentet apotekpakkene, både Apotek 1 og Vitusapotek har hver sin, og Liberopakken hentet jeg hos Kiwi for litt over to uker siden og i går fikk jeg hentelappen på pakken fra Rimi, så da måtte jeg bare sikke innom å hente den i dag.

Gratis barnepakke fra Rimi
Gratis barnepakke fra Rimi

Her har jeg samlet alt fra alle pakkene. Jeg kom på et par små ting jeg glemte å ta med på bilde, bl.a. en pakke med tørre engangskluter og et par prøver med truseinnlegg. Jeg har også droppet å ta med det meste av brosjyrer osv. som også fulgte med, for det er jo alle tingene som er spennende. 🙂IMG_1456

Alle sier jo at innholdet i pakkene kan variere, men her er hva jeg fikk:
3 store og 3 små pakker våtservietter
1 plastboks til å ha våtserviettene oppi
1 pakke tørre engangskluter
2 pakker kleenex
1 engangsunderlaken til seng
22 bleier str. 1 & 2
1 badebleie
3 tåteflasker
3 smokker
3 pakker bind
4 truseinnlegg
2 par ammeinlegg
1 smekke
1 par sokker
2 stk leker
1 porsjon babygrøt og en tilhørende skje
Div. oljer og kremer i små prøvestørrelser, passer jo egenlig fint til å kunne ha med i for eksempel stelleveska.

Leave a Reply