Vellykket husmor…

Hell Yeah!! Middagen sto ikke på bordet i det Jørgen kom inn døra, men den sto i ovnen og var ferdig 20 minutter etterpå, så dette har jeg jammen klart fint du. Men… Nå skal det sies at det ble restemiddag etter middagen i går når vi hadde gjester… 😉IMG_1469

Hadde egentlig en plan om å stå opp i det jørgen forsvant ut døra kl 7 og være på plass i svømmehallen til de åpnet kl 8, men synes at en halvtime ekstra i sengen ikke kunne skade. Så da ble klokka kvart over ni før jeg var i bassenget. Det var egenlig bare helt perfekt, for da var det en hel skoleklasse som holdt på å avslutte svømmetimen sin og etter at de gikk var det bare meg og en håndfull pensjonister igjen.
Tror også det var en mann som holdt på å drukne i dag. Fikk bare med meg et stort plask etter at den ene badavakten hadde hoppet uti og at den andre badevakten også kom løpende og var på vei uti han også, men han ble stående på land for da hadde den første badavakten allerede fått tak i han mannen som holdt på å drukne. Det så ut som det gikk veldig fint for han klatret ut av bassengen selv, men det var jo litt artig med litt spenning utenom det vanlige… hehe.. 🙂

Etter svømming ble det en tur inn til Masjorstua med fotpleie og litt shopping i Bogstaveien. Kan vel nesten regnes som litt trening det også, å gå ned hele Bogstaveien fra Masjorstua og opp igjen. Fotpleie etterfulgt av fotmassasje var helt fantastisk og jeg fikk handlet inn et par småting som jeg tenker å pakke ned i bagen som skal med på sykehuset.

Må si meg rimelig fornøyd med første dagen som hjemmeværende 😀

Leave a Reply