To uker igjen…

Shitt..! Det er jammen ikke lenge igjen nå… Men det føles som en eeeeevighet her jeg går hjemme å venter. Hvem som fant på at man skulle være hjemme i hele tre uker før termin vet ikke jeg, men her er jeg på tredje dagen og har gått tom for ting å gjøre… hehe… Neida, det er fint å være hjemme altså, men i dag har jeg bare vært trøtt. Etter at vi var hos legen i dag sovnet jeg på sofaen og sov i nesten to timer og etter det har jeg vært helt sløv og ikke fungert til noen ting.

Men nå er vi altså 38 uker på vei. Hos legen var alt som det pleier… fint blodtrykk, fin hjertelyd og hode sitter nå fast i bekkenet mitt… Det synes jeg egentlig høres veldig vondt ut, stakar lille som skal sitte fast de neste ukene liksom. Jeg merker det også godt at han sitter fast for jeg har blitt litt “slækk” i hofta, men det er jo positivt at ungen ligger riktig vei og klar for å komme ut.

I går vasket jeg alt av babytøy i størrelse 50 og 56 slik at det er klart til å bruk når han bestemmer seg for å komme. Koselig å se de små klærne henge til tørk. <3IMG_1471

Leave a Reply