Fredagspizza…

Ååå… Så deilig med fredag… Det synes ihvertfall Jørgen som har vært på jobb hele uka. Jeg synes det er litt moro at han har klart å nesten forsove seg hele to ganger denne uka nå som jeg ikke er våken før han og kan dra han ut av senga når vekkerklokka hans har ringt for andre gang. Men jeg skjønner han godt for det er jo ikke noe moro å være den eneste som må opp tidlig.

Jeg hadde tenkt å få bakt en runde til med boller i dag siden jeg lagde nesten 30 kanelsnurrer i går. Jeg har nemlig funnet enda en oppskrift på trinesmatblogg som må prøves ut. Jeg har liksom lest at det er lurt å fylle opp fryser´n med ting som bare kan tas ut og tines og/eller varmes opp i barseltiden, slik at man har noe å by på når folk kommer for å se på babyen. Så da vet dere det… Det er bare å komme 😛

Kanelsnurrer
Her hos er det nok en gang tid for fredagspizza som i dag blir av den hvite varianten: Creme fraiche, mozzarella, chorizo, stekt sopp og rødløk. Ser det ikke godt ut!? Kan absolutt anbefales! 😀IMG_1485God fredag og God helg 🙂

Leave a Reply