Hjemreise og første trilletur…

Så deilig det er å være hjemme! Deilig å tenke på at vi nå skal finne frem til vår nye hverdag sammen med dette lille nurket. Leiligheten her hjemme sto helt på hodet når vi kom hjem i går siden vi måtte kaste ut elektrikern slik at vi kunne dra til sykehuset mandag kveld. Så når vi kom hjem i går måtte Jørgen gå i gang med å montere et par av taklampene igjen og flytte tilbake sofaen som sto midt på gulvet. I dagsengen til knerten hadde vi plassert masse småting som vi hadde ryddet unna for at elektrikern skulle komme til der han trengte, så den måtte vi rydde ut av slik at knerten fikk et sted å ligge… Litt kaos med andre ord, men slik ble det bare når han plutselig ville ut… 🙂

På hjemreise dagen var vi klare til å dra allerede før kl.11, men papirarbeidet og vaksinen som jeg skulle ha tok plutselig et par timer å fikse, så knerten rakk å bli sulten og måtte få mat enda en gang før vi kunne dra. Kjøreturen hjem gikk kjempe fint, knerten sov hele veien hjem og trakk ikke en mine.Klar for hjemreise.IMG_3113IMG_3124
Første natt hjemme var litt mer slitsom, men når man deler på oppgavene går alt mye lettere. Jørgen var oppe og gikk litt i stua med knerten, skiftet en bleie og fikk deretter lagt han igjen slik at jeg fikk sovet litt før neste pupp.

Deilig å våkne opp til det fine været i dag. Jørgen fikk imprignert vogna før frokost slik at vi kunne ta den første trilleturen i ettermiddag. Det var ikke lange turen men knerten sovnet raskt og hadde det tydligvis digg i vogna.trilletur-1trilletur-3 trilletur-4

One thought on “Hjemreise og første trilletur…

  1. Gratulerer igjen til dere begge!
    Ja uansett hvor forberedt man tror man er, kommer de litt brått på 🙂
    Masse lykke til videre og kos dere og nyt tiden. Den går så utrolig fort!

    Hilsen Karianne

Leave a Reply