Frank Victor…

Yes!! Da er navnet bestemt og har allerede blitt presentert for familiene våre. Navnet ble vi egentlig enige om allerede før jul, men har holdt det hemmelig helt til etter han ble født, måtte jo se om navnet passet.
Tenk at det allerede har gått en uke siden vi gikk her hjemme og fant ut at vi måtte begynne å ta tiden på riene. De siste dagene nå etter at vi kom hjem fra sykehuset hat gått til mye besøk, det er jo så mange som har gledet seg til å treffe han. Frank Victor er jo så heldig å ha hele fire onkler, tre tanter og to søskenbarn i tillegg til besteforeldrene på begge sider av familien.

Er han ikke søt med det fine settet jeg strikket til han? Sokkene er litt for store og vottene er litt for små og faller fort av, men lua passer perfekt 😀


I dag har vi hatt litt pause fra besøk og tok oss heller en tur ut for å se om vi klarte testen med inn og ut av bil med både bilstol og vogn. Først en tur på Maxbo og deretter CCvest. På CCvest fikk vi også prøvd oss på den første “utepuppen” og vi måtte også finne frem til stellerommet. På stellerommet var det allerede to andre mødre med hvert sitt barn, en på 1,5år og en på 7mnd. De hørte jo med en gang at jeg kom trillende med en bitte liten baby og barna deres synes også at det var litt fascinerende med en så liten baby. Jeg fortalte at dette var vårt aller føste stell ute og at jeg nå ble litt smånervøs av vi i tillegg fikk publikum, men de andre mødrene var bare helt supre og nermest heiet på oss. Alt i alt en veldig vellykket shoppingtur bortsett fra at jeg ikke fant noen kjole til bryllupet vi skal i til helgen, så det blir nok en tur til med shopping i løpet av uka. IMG_3177 IMG_3178 IMG_3180

Leave a Reply