Påsken 2014…

Vi bytta til sommerdekk før påsken i år. Det skulle vi aldri ha gjort, for ellers kunne vi vært på fjellet i hvertfall et par dager i påsken. Siden termin bare var to uker før påske bestemte vi oss, allerede før fødselen, for at vi ikke skulle på fjellet i påsken og vi planla at vi skulle få bytta til sommerdekk mens Jørgen var hjemme i fødselperm. Det fristet veldig å hive seg i bilen når de andre kunne melde om perfekt påskevær og god stemning i heiagjengen under påskerennet på fjellet. Dette blir første og siste gangen vi bytter dekk før påske!

Men det var helt ok å være hjemme med det fine vårværet som kom i påsken. Vi har lenge ønsket oss grill og det har vært en av tingene vi alltid spurte om på visninger før vi kjøpte leilighet i fjor. Er det lov å grille på verandaen? Der vi bodde før var det nemlig ikke lov. Så i anledning Jørgens 30årsdag nå i påsken fikk han grill i gave fra meg og Frank Victor. Så da kosa vi oss masse ute på hverandaen og grillet 4-5 ganger i løpet av påskeuka. Jørgen bakte til og med egne hamburgerbrød da vi fikk hele hans familie på besøk 2.påskedag. 😀

Stolt 30åring med ny gill...

Vi hadde også besøk av onkel Arnt og tante Siri den ene dagen og så tok vi oss en tur til Sarpsborg og besøkte resten av min familie. Det ble Frank Victors hittil lengste biltur, det gikk utrolig fint og han sov hele den ene veien. Da vi dro hjem var han våken stort sett hele tiden men lagde ikke noe lyd, så østfoldbesøk er null stress 🙂IMG_3200IMG_1593

Leave a Reply