Trilletur med Farmor…

Det er så fantastisk deilig med dette fine været som har vært den siste uken. Her hjemme har vi vært helt slått ut av allergi, tror det er flere som har kjent godt på allergien denne våren. Jeg blir vanligvis bare litt ekstra nysete, men i år har jeg også klødd i øynene og vært mer sliten. Jørgen har også vært helt utslått og han har våknet flere ganger i løpet av nettene enn Frank Victor. Da var det ekstra deilig når farmor (svigermor) på fredag tilbød seg å gå tur med Frank Victor slik at vi fikk et par timer pause midt på dagen.
Formen ble heldigvis bedre like før helgen slik at vi fikk tatt oss en tur til Sverige før vi dro i bursdag i Fredrikstad i går.
I dag var det enda en dag med helt fantastisk vær og farmor sier ikke nei til en trilletur så i dag fikk både jeg og Frank Victor oss lang og god tur sammen med farmor. Jørgen og svigerfar fikk hengt opp lamper over spisebordet vårt i dag, det skal jeg ta bilder av senere slik at dere får se. Det ble kjempe fint!

Leave a Reply