17. Mai 2014…

Gratulerer med dagen alle sammen. Håper dere har hatt en strålende dag og en bra feiring. Mange av dere fortsetter sikkert feiringen utover i natten, men for vår del er 17. mai over for denne gang. Frank Victor (FV) er lagt og vi har tid til litt “voksen-tid” før han våkner for den første nattpuppen om et par timer.

Jeg var oppe allerede halv åtte i dag tidlig og fikk tid til å både dusje, heise flagget, sett litt på TV (17. mai sendingen på NRK) og laget frokost før Jørgen våknet til lyden av kaffemaskinen. FV våknet ikke før kvart over ni, perfekt timing til å bli stelt, få pupp og rekke å gulpe på meg slik at jeg måtte skifte før vi litt småstressa kom oss ut døra. Vi rakk ikke barnetoget, men fikk med oss masse barn og 17. mai-leker i Bjerkelunden.

The RayBan Family... :P
The RayBan Family… :P

Vi feiret dagen sammen med svigers og broren til Jørgen og hans familie. Bjerkelunden var nok mest moro for niesene våre, men det var moro å se hvordan fermtidige 17.maier kommer til å se ut for oss som småbarnsfamilie. Etterpå grillet vi hjemme hos broren til Jørgen hvor det også kom enda ett vennepar med to barn, så det ble en ordentlig barne-17.mai. 🙂


Måtte jo ta FV litt ut av vogna når vi var ute og siden det var så fint vær i dag, fikk vi endelig prøvd ut solbrillene han fikk i gave da han ble født.

 

Leave a Reply