Tumletid med bObles…

For en utrolig deilig dag! Det regnet i dag tidlig og når vi skulle ut i dag i elleve-tiden var veiene fortsatt våte, så jeg pakket med både regntrekk til vogna og regnjakke til meg selv, men det var jo helt unødvendig. Vet ikke hvor varmt det egentlig var i dag, men det sto i hvert fall 24 grader på værmeldingen. Tror det var den varmeste dagen hittil i år. Frank Victor (FV) lå i vogna med body og bare et lite teppe over seg. Jeg hadde med en bukse til han slik at han skulle se litt anstendig ut dit vi skulle, men det ble bare alt for varmt for han.


Vi var nemlig på et lite event på House of Oslo i dag, hvor bObles, foreldremanualen.no og Illums bolighus holdt en presentasjon av bObles sine lekemøbler. Jeg hadde ikke hørt om hverken bObles eller foreldremanualen før foreldremanualen tok kontakt og innviterte meg og barselgruppa mi til dette eventet. Nå var det ingen i barselgruppa som kunne bli med, men jeg valgte å dra likevel. Det er delig å være hjemme med baby, men man kan bli rar i hodet av for mye “ga-ga-go” og da er det godt å komme seg ut.

Tusen takk til foreldremanualen som tok kontakt med meg via Instagram og inviterte til dette eventet, det var veldig gøy og lærerikt. En mann fra bObles presenterte møblene og alle måtene de kunne brukes på og hvordan de var med på å styrke barnas motoriske utvikling. Under presentasjonen fikk barna krype rundt og prøve alle tingene, til og med oss mødre fikk stå å balansere oppå dem. FV, som jeg tror var den yngste der, fikk prøve denne “kyllingen” som han kunne ligge på og trene nakken sin.

Etter presentasjonen ble det delt ut goodiebag til alle som var med. Godt at vogna vår er lett å kjøre med en hånd for det var ikke plass til goodiebagen under vogna. 🙂IMG_1727

Vi kommer nok ikke til å fylle barnerommet disse møblene, men jeg synes det var en morsom og smart måte å presentere barneting på. Det å la barna leke og herje rundt med tingene.


Nå er det endelig kvelden for oss her hjemme etter en lang og varm dag. Vi var ikke hjemme før etter klokken fire i dag fordi det var trøbbel med T-banen. Reisegarantien gjalt, men jeg orket ikke tanken på å få tak i taxi når jeg hadde med meg baby og barnevogn. Så da ble det softis og ismocca i en sval skygge på Karl Johan mens vi ventet på at T-banen ble fikset. 🙂

Leave a Reply