Endelig en innedag…

Synd å si det, men… Endelig en dag med litt innevær. 🙂 I dag detter det virkelig ned der ute, godt at vi gikk en god og lang tur i går, for det været som er der ute nå krever mer enn bare regntrekk og regnjakke.
Det er jo bare helt fantastisk med det fine været vi har hatt de siste to ukene og i tillegg har det vært langhelg. Håper bare ikke at vi nå har brukt opp kvota med sommervarme for i år. Med over 30 grader i sola og 25 i skyggen har vi kosa oss masse hjemme ute på verandaen. Vi tok oss også en tur til Strømstad og fikk sett hvordan pappa og Wenche har fått det på campingen. Vi skal være sammen med dem der en hel uke senere i sommer. Det gleder vi oss masse til.
Nå ligger Frank Victor å sover ute i vogna på verandaen, mens jeg har fått spist litt lunsj og strøket rene gulpekluter. Vi får heller gå en tur i ettermiddag dersom det blir opphold.

Leave a Reply