Snart sommerferie…

Jeg føler jo egentlig at jeg har hatt sommerferie siden påske, men det skal bli deilig å ha noen uker sammen med Jørgen hvor han også har fri og vi kan reise litt bort. Nå i første omgang er det fjellet som står for tur. Der har stampen kommet så både Jørgen og jeg er superklare for å hjelpe til det vi kan med graving, bæring og bygging. Stampen må jo få et bra underlag å stå på! Foreldrene til Jørgen er der allerede og kjenner jeg farmor rett har hun ikke noe imot å sitte barnevakt, mens vi andre bygger stamp. Må innrømme at jeg ser litt frem til å bare være matstasjon for en helg 😛

Nå er det bare litt mer pakking og en tur på butikken som gjenstår før vi er klare til å dra så fort Jørgen kommer hjem fra jobb.

Ønsker dere alle en god sommer og god helg.

Leave a Reply