Sommer på fjellet… (del 1)

Vi tjuvstartet sommerferien ved å ta en helg på fjellet. Selv om regnbygene kom og gikk, fikk vi kosa oss masse og plattingen som stampen skal stå på ble helt ferdig. Det går jo så fint når alle hjelper litt til. Svigermor fikk passet FV og jeg fikk sovet hele to ganger i løpet av lørdagen mens gutta bygde platting. Herlig! Jeg og FV gikk en liten tur bort til noen kuer som lå borti veien, men da vi kom bort til dem så så vi at de ikke var inngjæret og da turte ikke jeg å gå helt bort til dem. Kuer er søren meg større enn man tror! Senere på dagen kom de bort til hytta og da følte jeg meg litt tryggere for da var det et gjerde mellom oss og jeg var ikke helt alene. Det må jo være superdigg for kuene å gå så fritt der oppe i fjellheimen.

IMG_0006_2IMG_3517  IMG_3527 IMG_3540