“Hagearbeid”…

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har grønne fingrer og det hadde tydeligvis ikke hun som bodde her før oss heller. Vi la ikke merke til det da vi var på visning her i  slutten av august i fjor, men da blomstene i verandakassene var like fine da vi overtok leiligheten i november, så vi at alt bare var plastikk. Plasikkplantene har bleket i solen og nå i sommer har det også vokst opp noen tilfeldige kvister av en eller annen ekte plante som bare strekker seg høyere enn alt det andre, så nå var det på tide å få det bort alt sammen. Jeg fant en plastplante som fortatt så litt ok ut så den fikk ny potte og får nå stå på kafébordet inn til vi finner på noe bedre. Utrolig deilig å få det bort og nå virker verandaen og utsikten vår mye mer åpen og ryddig. Jeg har ikke noe plan for hva vi skal ha oppi dem videre, men bedre med tomme kasser enn det rotet som var.

IMG_0012IMG_1868


Nå ligger jeg å soler meg ute og FV ligger å sover inne for der var det kaldere enn ut i skyggen 😛
Inne: 24C Ute i skyggen: 28C og i solen 45C. Heaven on earth!! 😀