Sommer på fjellet… (del 2)

For en helg! Tror ikke vi har vært på hytta før med den varmen vi ha hatt nå. Hele familien med 6 voksne og nå 3 barn var samlet på hytta denne helgen for å få løftet stampen på plass på den plattingen vi lagde sist helg. Vi klarte ikke vente til lørdagen så på fredag, etter at barna var i seng, satte vi i gang på riktig “amish-vis” og fikk løftet den nesten 200kg tunge stampen på plass. Vi ble litt skuffet da vannet fra borebrønnen viste seg å være full av slam fra boringen, men etter å ha fylt opp og tømt ut av stampen et par ganger ble vannet renere.
Dagene blir lenge når man har barn, ikke fordi det er kjedelig, men alle er våkne og har spist frokost før klokka er ti. Alle oss “unge” gikk en tur bort til “hunden” mens de “gamle” fyrte opp stampen og samtidig fikk en liten pause fra barn og barnebarn. Etter turen ble det bading på alle sammen før middagen, jentene fikk også badet en gang til etter middag. Vi voksne ventet med bad nr. to til etter at barna hadde sovnet, da innviet vi stampen med prosecco.
Jentene, som ikke er like kresne som oss voksne på vannet bør være varmt før de hopper oppi, fikk seg også et morgenbad i dag før frokost og avreise. Stampen har virkelig blitt brukt godt allerede nå den første helgen 🙂 Utrolig flott!!

IMG_0495IMG_3598IMG_1888IMG_3626


Idag prøvde vi å dra fra hytta så tidlig som mulig siden vi skal videre på tur til Sverige i morgen allerede. Så i dag har vi bare vasket tøy, ryddet og pakket på nytt siden vi kom hjem. Jeg vil ha minst mulig å gjøre i morgen før vi drar, slik at det eneste vi trenger å gjøre er å spise frokost, putte oss selv og tingene våre i bilen og ikke minst: huske å ta med husnøkkelen etter at man har låst døra.
Takk Gud for gode naboer, som tok vare på nøklene våre i helgen da jeg satte dem igjen i døra da vi dro til fjells på fredag!! Ammetåke deluxe! Haha…

Fortsatt god sommer! 😀