Campingferie…

Det har allerede gått noen dager siden vi kom hjem fra campingferie i Sverige, rart at dagene går så fort i denne varmen. Vi er hjemme igjen nå bare for en uke før vi drar bort igjen.
En uke på camping var nøyaktig det vi trengte, ultimate relaxation vil jeg kalle det. Bare det å ha en bestefar, ei tante og to onkler tilgjengelig for Frank Victor ga oss nybakte foreldre masse fritid. Den ene dagen fikk vi sovet to timer midt på dagen mens pappa og lillesøster gikk en lang trilletur og en morgen hvor Frank Victor var blid og fornøyd kl. 06 sto pappa opp og gikk tur med han slik at vi fikk sove enda litt lenger. Helt fantastisk!! Ellers besto ferien av det en ferie skal bestå av: bading opp til flere ganger, morgenbad, båttur og masse god grillmat. Den svenske skjærgåren er jo så utrolig fin og det var utrolig deilig å gå tur på småveiene der med den herlige utsikten.
Her er noen bilder fra ferien vår 🙂

IMG_3666 IMG_3684 IMG_3693 IMG_3728 IMG_0122 IMG_3758 IMG_3740 IMG_3785 DSCF5060 IMG_0103 IMG_0030 DSCF5048