Noe å glede seg til…

Nå er vi straks klar for avreise igjen. Vi var oppe klokken halv 8 i dag og venter nå bare på at siste klesvasken med gulpekluter blir ferdig i tørketrommelen slik at vi får de med oss. Vi skal jo være borte i to uker nå og da må alle kluter være med 😛
Så mens vi sitter å venter på tørketrommelen, kom jeg på at det brått er midten av august når vi kommer hjem igjen så da er det på tide å planlegge litt høst-aktiviteter. Vi har allerede meldt Frank Victor på babysvømming, men jeg vil også gjøre noe for meg selv, så nå har jeg meldt oss på Barsel-BootCamp!! Aner ikke hva jeg går til, men det skal visst være en type trening med vogn og baby utendørs og jeg ser for meg høy puls og masse svette. Nå gjenstår bare å bestille en slik amme-sports-BH så er jeg Good to Go. Det var nemlig ikke bare bare å få frem puppen med en vanlig sports-BH…

Fortsatt God Sommer 😀