Da var sommeren over…

… og det samme er en uke med denne utsikten. Det har vært kjempe gøy! Sol, sommer og bading fra svaberg, båtliv og hytteliv, trebåtfestival og skattejakt. Det kommer litt bilder senere 🙂
Vi bestemte oss litt plutselig for å dra hjem i går ettersom uværet var i anmars, men før vi kom oss avgårde begynte det å tordne og lyne rundt oss og vi måtte vente til det ble opphold før vi kunne kjøre båten inn til fastlandet. Vi var tydeligvis ikke de eneste som skulle hjem fra ferie i går så vi brukte nesten en time lenger tid enn planlagt og var ikke hjemmer før rundt kl ti i går kveld. Vi måtte stoppe en gang for å amme, men ellers gikk kjøreturen fint og Frank Victor sov stortsett hele tiden. Han var i godt humør da vi kom hjem, men utover natten tror jeg han fikk vondt i magen eller noe, for han ville ikke sove og klokka ble 07:17 i dag tidlig før Jørgen og jeg fikk oss mer enn en time sammenhengende søvn samtidig! Men når vi først skulle få en litt vanskelig natt, var det litt godt å være hjemme slik at vi slapp å være redd for å vekke hele hytta.

Så nå er vi hjemme og heldigvis har Jørgen forsatt ferie slik vi kan slappe av og ordne litt her hjemme før hverdagen starten igjen.

Håper alle har hatt en strålende sommer 😀