My little walk in…

Ååå… Så deilig å ha noen dager hjemme med begge gutta mine før han største skal tilbake på jobb. Vi har virkelig fått gjort mye av småtingene som vi har forskjøvet alt for lenge. Vi drev jo med oppussing hele vinteren nesten helt frem til Frank Victor ble født og da fikk vi andre prioriteringer kan man vel si. Blant annet det å henge opp bilder har latt vente på seg. Men nå er vi godt i gang, kjøkkenet har fått splashbacks ved vask og komfyr, speil har kommet opp på veggen i gangen og bilder på soverommet.
I tillegg fikk vi ryddet litt og i ryddingen fant jeg en avkappet del fra en “ribba”-hylle fra ikea som Jørgen snudde opp ned og borret to nye hull i og vips så fikk Jimmy Choo vesken min egen plass i skapet. Det er ikke det største walk in skapet vi har og jeg må jo dele det med Jørgen, men jeg føler at den lille hyllen gjorde det litt mer bare mitt og bitte litt mer luksus. Det er ikke alltid så mye som skal til 😀