Risør trebåtfestival…

Risør er en nydelig liten sommerby og i år fikk vi med oss trebåtfesivalen mens vi var der. Da fylles hele byen opp av ekstra mange fine båter og masse mennesker, i hverfall mer enn det pleier. Vi ute på øya måtte jo selfølgelig inn til byen ett par ganger for å se på folkelivet og for å handle inn mat, men vi fikk faktisk med oss nesten mer av festivalen der ute. Seilbåt regattaene gikk jo rett forbi oss og det samme gjorde S-1 Sverige som forsøkte å sette verdensrekord som verdens raskeste trebåt. Tross flere forsøk så tror jeg ikke han klarte det, men det var moro å se på.

IMG_3897 IMG_4013 IMG_4010 IMG_3920     IMG_3931IMG_7052

Festivalen ble avsluttet med fyrverkeri siste kvelden og det var sikkert kjempe flott for alle de som var inne i byen, men for oss ute på øya var det MAGISK!!!