Travle dager….

… egentlig ikke, jeg bare føler at jeg har vært så sykt effektiv denne uka. Startet uka med en tur alene på Ikea med Frank Victor og barnevogn. Den ene hylla vi skulle ha var litt i det lengste laget til at jeg ville fått den inn i bilen sammen med barnevogn å det hele, så den lot jeg være igjen. Heldigvis er ikea åpent til kl 23 så Jørgen dro ut senere på kvelden og kjøpte den. Tirsdag våknet Frank Victor kl. 04 og ville ikke sove igjen før kl. var 7, jeg fikk sovet litt igjen da jeg også, men vi måtte opp igjen før kl 9 for å rekke 5 månders kontrollen på helsestasjonen. Så resten av den dagen følte jeg meg halveis i koma, da var det ekstra kos når Jørgen kom hjem med roser til meg fordi jeg er så snill å lar han sove om natta.
I går hadde jeg barselgruppa på besøk og det var utrolig koselig og moro å se ungene sammen på gulvet. Jørgen var så snill å ryddet og vasket kjøkkenet dagen før, så det eneste jeg trengte å gjøre før barselgruppa kom var å ta ut boller (som Jørgen hadde bakt) fra frysern og støvsuge. I dag sov Frank Victor til klokken syv og da han sovnet igjen ved ni tiden snek jeg meg til å sove litt jeg også. Jeg sov bare en liten time, men Frank Victor sov i hele tre timer og da fikk jo jeg gjort en hel del. Helt utrolig. Jeg er til og med á jour med klesvasken så nå kan fredagen og helgen bare komme 😀