Prosjekt: Nattpose (del 1)

Prøvesying.
Jeg vet ikke helt hva jeg egentlig har gitt meg ut på nå altså, men nå er det slik at har bestemt meg og å sy en nattpose. Etter å ha sett etter en slik pose i diverse butikker som selger slikt så har jeg ikke funnet en jeg kansje synes er litt fin. Over alt er det bare lyse rosa, lyse blått, hvitt og beige så selv om jeg nå ikke har tatt i en symaskin siden kunst og håndverk på ungdomsskolen (eller barneskolen), så har jeg like godt bestemt meg for å sy en selv.

Jeg har googlet “hvordan sy nattpose” og ut i fra det lagd meg et slaks mønster og på fredag kom stoffet som jeg hadde bestilt. Men før jeg går løs på det stoffet som skal bli den ordentlige nattposen, tenkte jeg det var lurt å prøvesy litt ført. Symaskinen fikk jeg i bursdagsgave fra Jørgen i fjor så jeg må sette meg litt inn i div. funksjoner osv…

IMG_4158
Selve syingen, tråkke på gasspedalen og føre stoffet gjennom, gikk som en lek, men jeg kommer nok til å kløne litt med konstuksjon og teknikk og det var helt greit å ha instruksjonsboka til maskinen lett tilgjengelig nå i starten.


Vet ikke hvor mye jeg får sydd i dag for nå skal vi først på barsel-bootcamp og så på babysvømming litt senere. Akkurat nå gleder jeg meg mest til babysvømmingen, men jeg har så synkt godt av å få rørt litt på meg og det kommer garantert til å føles bra ut etterpå. Håper jeg 😛

Ønsker alle en god mandag 😀

Leave a Reply