Prosjekt: Nattpose (del 2)

Nattposeprosjektet har stoppet litt opp ettersom jeg venter å et ullstoff jeg har bestilt fra Finnland. Ullstoffet skal brukes som for i posen slik at den blir god og varm til vinteren. Så mens jeg venter har øvd meg litt på symaskinen og sydd en minipose som viste seg å passe fint til kaninen fra Polaren O. Pyret. Mønsteret til den ordentlige posen lagde jeg med utgangspunkt i en body i str. 86, da tenker jeg at posen blir stor nok og holder en god stund. Jeg har også klippet ut alle delene fra det stoffet jeg allerede har. Jeg festet mønsteret til bare det ene stoffet også brukte jeg det stoffet som mal på de andre stoffene. Det er litt stretch i stoffene jeg har kjøpt så det er ikke det letteste stoffet å sy i som nybegynner, men jeg får bare bruke masse nåler og passe på å ikke dra for mye i stoffet når jeg begynner å sy.

IMG_2022 IMG_4209 IMG_4211 IMG_4212

Leave a Reply