De første tennene…

…her er det ikke snakk om bare den første tannen for her har det kommet to på en gang. De har nå vært på vei i et par uker nå og har sørget for litt mer slitsomme netter enn det vi har hatt tidligere. Heldigvis er han blid og fornøyd i våken tilstand, noe som gjør at man jo glemmer den litt slitsomme natten. Nå i helgen begynte vi med tannpuss og det synes han er kjempe spennende, men aller helst vil han bare pusse tunga. 😛


Jeg og Frank Victor var en tur hjemme i Sarpsborg fra torsdag til fredag, det var alt for lenge siden vi hadde sett besteforeldre og tanter og onkler så en liten snarvisitt måtte til. Det var første gangen vi var på langtur alene og også første natt borte fra pappa Jørgen, men det var nok pappa Jørgen som savnet oss mest selv om han fikk sovet en hel natt uten forstyrrelser fra oss:)

Nå skal jeg bare jobbe litt mer med nattposen før jeg tar kvelden, i morgen er det ny uke med trening og babysvømming. Ønsker dere alle ei flott uke.

 

Leave a Reply