6 måneder…

Tenk at han er et halvt år allerede, det er helt utrolig… Dagene bare flyr avgårde, det er noe nytt hver dag. 49cm har blitt til 69,5 og 3kg har blitt til 9 og han som bare var en bitte liten klump, har nå blitt til en litt større klump som helst vil ha med seg alt som skjer rundt seg og elsker alt som lager lyd, rører på seg og har fine farge. Skulle gjerne hatt lyd til bildene over for han satt nemlig og pratet masse mens han lekte med smokken og var verdens lykkeligste gutt i sportsvogn for første gang.


Nå skal vi jeg ut å trene litt igjen, heldigvis er det fint vær i dag også, men kjenner at det er kaldere om morgenene nå så skulle gjerne ha krøpet oppi Easygrow-posen til Frank Victor, men der har han desverre tatt opp all plassen, dessuten må jo en av oss trille vognen også…

 

Leave a Reply