Prosjekt: Nattpose (del 3) Ferdig!!

Så ble den endelig ferdig. Må si meg rimelig fornøyd med resultatet, men det tok litt lengre tid enn jeg hadde tenkt. Både fordi jeg måtte vente på ting jeg hadde bestilt og fordi dagene rett og slett fløy avgårde. Bare det å få sydd i glidelås tok jo nesten en uke, egentlig bare en kveld, men siden jeg aldri har sydd en glidelås før så brukte jeg ett par dager på å grue meg til å sette i gang også. Men nå er den altså ferdig og her er de siste bildene.

IMG_2156 IMG_2233

Hadde egentlig tenkt å bruke vanlige knapper, men etter å ha forsøkt flere ganger på å lage knappehull på en prøvebit av stoffet, gav jeg opp og gikk for trykknapper. De kunne jeg bare sy på for hånd uten å risikere å ødelegge hele posen ved å prøve å lage knappehull.IMG_2311

Leave a Reply