Barsel BootCamp

Åtte uker med utendørs barseltrening er over, sist uke hadde vi siste trening. Jeg har ikke hatt så effektiv styrketrening tidligere og skal jeg være litt dramatisk så kan jeg jo si at jeg har gått ned 10-12kg etter fødselen, men mye av dette er jo svangerskapskiloene. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har meldt meg inn på et treningssenter, fått satt opp et treningsprogram, for så å gå å gjespe mellom apparatene uten å egentlig få så veldig mye ut av treningen. Det som har vært så utrolig deilig med bootcampen er først og frems det at vi har vært ute, selv om man da kansje ikke klarer å gi alt på trening, fordi man for eksempel ikke har sovet noe særlig den natta, så har man hvertfall kommet seg ut en tur…

Det har også vært helt knall å ha med Frank Victor på trening, selv om vi aldri helt klarte å time sovingen med treningen så har det gått kjempe fint. Han ble selvfølgelig lei av å ligge i vogna, men da fikk han ligge på teppe på gresset.IMG_2222
Jeg har hatt så godt av denne treningen at jeg har like godt meldt meg på nye åtte uker med bootcamp, men denne gangen er det innendørs så barna, som nå begynner å bli veldig mobile, kan krabbe rundt og kose seg på gulvet.
#treningsselfie
IMG_2434

Leave a Reply