En kjapp en på kjøkkenet…

Vi hadde middagsbesøk søndag forrige helg av venner fra Fredrikstad som vi ikke hadde sett på evigheter, så da var det ekstra koselig å se dem igjen. Senere på kvelden etter at besøket hadde dratt, Frank Victor var i seng, filmen vi hadde sett var ferdig og jeg går for å legge meg ser jeg kjøkkenet. Der står fortsatt oppvasken etter middagen.

Oppvaskmaskinen hadde gått mens vi så film så den var også ferdig. Tanken på å måtte ta dette på mandags morgen før trening fristet ikke og jeg visste at jeg kom til å sove mye bedre dersom dette var tatt. Så litt oppgitt og trøtt sa jeg til Jørgen, som fortsatt satt forran TV´n, “Kan vi ta en kjapp en på kjøkkenet før vi legger oss?” Jørgen, som bare hørte med et halvt øre svarte bare “hmm..” så jeg måtte gjenta meg selv, men denne gangen litt mer bestemt og med litt flørt i stemmen ettersom jeg oppdaget at det jeg nettopp hadde sagt fint kunne misstolkes “Kom! Så tar vi en kjapp en på kjøkkenet!” Denne gangen fikk han det med seg og kom seg opp av sofaen, da han kom inn på kjøkkenet pekte jeg på oppvaskmaskinen ” Du tar ut av den så vasker jeg disse grytene..!” Han: “Åja.. Var det dette du mente..!?”

Han tok det heldigvis med et smil og spurte om jeg husket eventyret om han som ropte Ulv, Ulv. Vi var jo så trøtte begge to og mest gira på å komme oss i seng så tror ikke han ble altfor skuffet, oppvasken ble i hvert fall tatt.

Nå går vi en ny helg i møte, den siste helgen før adventstiden og julestria er i gang, om ikke lenge blir dagene fylt opp av julemat, julepynt, julegaver og alt annet man kan sette “jule” foran, så til alle par der ute, samboere, ektefeller osv.. og spesielt til alle foreldre…. Ta en kjapp en på kjøkkenet da vel! 😀

God Helg!

Leave a Reply