4.søndag i advent…

I dag våknet vi til en helt fantastisk soloppgang og nå i kveld faller snøen igjen og lager den perfekte julestemningen. Det er deilig at det fortsatt er noen dager igjen til jul selv om det er fjerde søndag i advent allerede. Her i huset har alle fire lysene brent siden fredag så nå skal snart de lilla lysene byttes ut med noen røde og kansje skal resten av julepynten få komme frem. I dag har vi bare vært hjemme og fått gjort at par småting her hjemme. Blant annet har vi fått hengt opp et par hyller, festet noen løse ledninger og hengt opp en ramme (vi har nemlig ikke funnet bilde til den enda, men måtte jo se hvordan den ble på veggen).IMG_2651
Hvis ikke dette er de kjekkeste og søteste elektrikerne så vet ikke jeg. Noen har hvertfall skjønt at hvis pappa skal opp i stigen så må noen passe på. 🙂IMG_2650

Leave a Reply