Trilletur på isen….

Første uke tilbake i jobb er for lengst over og jeg tror jeg skal klare å venne meg til den nye tilværelsen som “working mom”. Det var godt å være sammen med kollegaene igjen, men jeg merket at ammetåka ikke har letta helt ennå så jeg ikke henger like godt med i svingene som jeg pleide. At Frank Victor valgte å være mye våken om nettene den første uka mi i jobb gjorde det ikke lettere. Nå satser vi på at denne uken blir bedre, selv om den starter med at begge gutta mine er sjuke.


Vi hadde en kjempefint tur på søndag. Vi kjørte ned til Henie Onstad for å gå på den fine gangveien som går langs vannet, men etter å trippet et par hundre meter bortover en isglatt gangvei, valgte vi like godt å trille ut på isen. Jeg måtte spørre Jørgen om ikke det var litt uforsvalig å ta med barnevognen ut på isen, men det var så mange andre som også var ute å gikk på isen så vi regnet derfor med at den var trygg, Vi spurte også et par av isfiskerne og de sa at den var ca. 30cm tykk.

IMG_2313 IMG_2314 IMG_2321

Leave a Reply