De første skoene…

God Mandag alle sammen. Vi har vært på babysvømming i dag, så Frank Victor sovnet på bare fem minutter da han skulle legge seg. 🙂
Det er så utrolig deilig at snøen nå er borte og at det begynner å bli grønt og fint rundt oss. Vi er stadig mer og mer ute med Frank Victor slik at han får gått masse og utforsket verden som bare blir større for han. Til nå har han brukt sånne Stonz-sko som ikke er ordentlig sko, men de har holdt føttene gode og varme når han har vært ute i snøen med dem.

Nå som våren er her og han har blitt såpass flink til å gå, følte vi det var på tide at han fikk sine første ordentlige sko. Vi ble også litt inspirert av venninnen til Frank Victor som hadde fått nye sko så da måtte han få sko han også. 🙂
Like før påske fikk vi vite at Frank Victor har fått plass i den barnehagen vi ønsket oss mest, derfor har han nå også fått denne lille fine sekken som han skal bruke i barnehagen. Jeg synes disse Fjällräven mini sekkene er så utrolig søte og så kommer de i så mange fine farger.

Leave a Reply