And then he walks…

Det har ikke blitt så mye blogging på meg de siste ukene og det at jeg er tilbake på jobb har mye med det å gjøre. Det har vært godt å være tilbake på jobb, men det har jammen tatt sin tid å finne seg tilrette i en helt ny tilværelse. Siden jeg er på jobb hele dagen har det vært så viktig for meg å bruke ettermiddagene og kveldene sammen med Frank Victor og Jørgen disse første ukene.

Selv om det har vært stille herfra så har det skjedd så utrolig mye. Det er nå fire uker siden Frank Victor begynte å gå, 6. februar for å være nøyaktig, men etter at han begynte å gå er han enda mer over alt. Han klarer nå å klatre både opp og ned fra sofaen og har han først kommet seg opp er ikke veien lang før han er oppe på stuebordet også. Vi trodde vi var ferdig med lekegrinda og var klare til å pakke den bort, men det er nå vi virkelig har hatt bruk for den.

IMG_4779

Det er så deilig at snøen smelter og at våren er i anmars. I går fikk Frank Victor prøvd seg ute for første gang på egne ben. Det var litt uvant for han med sko på og det underlaget som ikke akkurat var like flatt og fint som inne. Jeg prøvde å hjelpe han ved å holde han i hånden, men nei, han skulle gå selv. Det var jo litt vått noen steder og med så mye klær på kom han seg ikke opp helt selv da han falt på rompa, så litt hjelp måtte han få. Vi må nok ut å gå litt i dag også, men først blir det en kopp kaffe og Rich as F*¢k Biscuits på mor og far mens Frank Victor sover ferdig formiddagsluren sin.
IMG_2908

Håper alle har en fin helg og en strålende søndag.

… Jo, må jo ikke glemme…

Gratulerer med kvinnedagen! 😀

Leave a Reply