Late dager…

Tiden går så utrolig fort, tenk at Frank Victor blir tre uker i morgen allerede. Jørgen har vært tilbake på jobb igjen i over en uke så jeg og Frank Victor har klart oss helt selv hjemme alene på formiddagen.
Late dager, dagene starter ikke før en gang mellom kl. 8 og 9, den ene dagen sov Frank Victor helt til kl. 10. Nå skal det også sies at Frank Victor ikke sover hele natten, men da er det også fint at han sover såpass lenge. Klokken blir fort elleve før jeg har fått i meg frokost og tolv eller ett før vi er klare til å ta oss en tur ut. Rart hvor lang tid ting tar når det skal ammes og byttes bleie om hverandre mellom hver minste ting. Jeg trodde jo det skulle bli tid til mye mer husarbeid og noe hyppigere blogging, men der tok jeg greit feil. Jeg er forøyd hvis jeg rekker å sette på en klesvask i løpet av dagen og det har blitt lite middag på bordet for Jørgen når han kommer hjem. 😛

Snakker om sola… Der våknet Frank Victor… Pliktene kaller, men en liten blogg-update ble det hvertfall… 😛

God Påske alle sammen 🙂

Leave a Reply